infoblokk_kedv_final.jpg

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Doboziak!

Településünk történetének legnagyobb beruházása előtt áll. A szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítása jogszabályi kötelezettség, de kényelmes, komfortosabb életet is biztosít. A legnagyobb eredmény mégsem ez, hanem az, hogy utódainknak tisztább, egészségesebb környezetet hagyunk örökségül. Ezek a szempontok késztették arra Önöket, hogy a legszélesebb összefogással alakítsák meg a víziközmű társulatot. Nagyon fontosnak érzem, hogy ne csak a több, mint 1,8 milliárd forintos központi támogatásról beszéljünk, bár ez Doboz történetének legnagyobb összegű nyertes pályázata. Több pénz, mint az elmúlt években érkezett fejlesztési források összessége. Mégsem ez a legnagyobb siker. Hanem az, hogy mi, doboziak egy jó cél érdekében össze tudtunk fogni. A lakosság elsöprő többsége, közel 70 százaléka támogatta a projekt megvalósítását. Ennek révén önkormányzatunk vagyona is hatalmasat fog nőni, hiszen a csatorna-hálózat és a telep a nagyközségünket gyarapítja majd.
A kivitelezés során is mindent meg fogunk tenni, hogy a munkálatok a lakosság igényeit a legmesszebb menőkig figyelembe véve történjenek. Az Önök tájékoztatását szolgálja ez a honlap, és természetesen minden egyéb eszközt is megragadunk azért, hogy a polgárok megkapják az őket érdeklő információkat. Kérem, hogy keressenek bennünket bizalommal!
Kérdéseikre megpróbálunk válaszolni, illetve továbbítani a témában illetékeseknek, kéréseiket pedig a lehetőségekhez mérten figyelembe fogjuk venni.

Köves Mihály
polgármester