infoblokk_kedv_final.jpg

Lakossági rákötésekAz európai uniós támogatással megvalósuló szennyvízberuházásunk a következő fázisához érkezett. A házi szennyvízhálózatukat a mellékelt kimutatás szerinti időpontban rácsatlakoztathatják a kiépített belső vezetékre és összeköthetik az ingatlanon belül elhelyezett aknával. A belső csatornahálózatot elkészítheti saját kivitelezésben vagy az alábbi partnercégekkel:


Csaba - Cső Bt. 30/932-9863 |

Csaviép Bt. 30/943-4844 |

KIERZÓ- Plusz Kft. 70/332-1824


A saját kivitelezésben elkészült belső csatornahálózatot az ALFÖLDVÍZ Zrt. részéről elvégzett szemléig kitakartan kell tartani. Amennyiben az ALFÖLDVÍZ Zrt. partnercégeivel végezteti a kivitelezést, akkor a munkaárok azonnal visszatemethető, nem kell kitakartan tartani. A partnercégtől kapott kivitelezői nyilatkozatot kérjük megőrizni és a későbbiekben kollégáinknak bemutatni. A kiépített belső hálózat rácsatlakozását már nem kell bejelenteni az ALFÖLDVÍZ Zrt-nek, mert külön szemlét nem fognak tartani. A régi szennyvízderítő akna földdel, homokkal való betemetése nem előírás, azt ellenőrizni nem fogják. A csatornarákötéssel kapcsolatos kérdéseivel az ALFÖLDVÍZ Zrt. műszaki ügyintézőihez fordulhat a 40/922-334-es telefonszámon. A csatlakozási ütemterv 2 időpontot tartalmaz. Ezek a következők:


I. ütem: 2015. 07. 23.

II. ütem: 2015. 08. 17.


A mellékelt lapon megtalálják utca, házszám és helyrajzi szám alapján a saját ingatlanukhoz tartozó időpontot, hogy mikortól végezhetik el a rácsatlakozást. A próbaüzem folyamatban van, annak időtartamáig nem kell szennyvízdíjat fizetni, csak a vízdíjat. Nagyon fontos a lakossági rákötések gyors, folyamatos kiépítése, mely a telep sikeres próbaüzemének és a rendben működésének alapvető feltétele.
Köszönjük együttműködésüket!

Kapcsolódó dokumentumok