infoblokk_kedv_final.jpg

Hírek

Nyílt Nap

Végéhez közeledik az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb beruházása Dobozon, december 4-én ugyanis lezárul szennyvízcsatorna-hálózat és a szennyvíztisztító telep próbaüzeme. Ezt megelőzően egy nyílt nap keretében lehetőséget biztosítunk a telep megtekintésére, körbejárására a dobozi lakosoknak

Befejeződött a csatornázás Dobozon

Befejeződött Doboz Nagyközség eddigi legfontosabb környezetvédelmi és infrastrukturális beruházása, a településen keretében európai uniós támogatással valósult meg a csatornahálózat valamint a szennyvíztisztító telep kiépítése. A beruházást több 2,247 milliárd forinttal támogatták az Európai Unió Kohéziós Alapjából.

 

Hamarosan befejeződik a szennyvíz beruházás

Hamarosan befejeződnek a dobozi szennyvíztisztító rendszer munkálatai, jelentette be  Köves Mihály, a település polgármestere a projekt sajtótájékoztatóján. Jelenleg a csatornahálózat és a szennyvíztisztító telep próbaüzeme zajlik, amelynek keretében az elkészült közmű működését tesztelik.

Lakossági fórum

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a 2015. október 2-án tartandó lakossági fórumra.

Lakossági rákötések

Az európai uniós támogatással megvalósuló szennyvízberuházásunk a következő fázisához érkezett. A házi szennyvízhálózatukat a mellékelt kimutatás szerinti időpontban rácsatlakoztathatják a kiépített belső vezetékre és összeköthetik az ingatlanon belül elhelyezett aknával.

Tisztelt Lakosság!

Az önkormányzatunkhoz megérkezett a szennyvízbekötéshez szükséges közműépítési alapanyagok (csövek, külömböző idomok). A lakosság részére a Polgármesteri Hivatal udvarán történik, kedvezményes áron az értékesítés.

A számlák kifizetési rendje

Tájékoztató a kivitelezéssel kapcsolatos számlák kifizetésről.

Tájékoztató a rákötésekről

Az alábbiakban az Alföldvíz Zrt. tájékoztatóját olvashatja a rákötésekkel kapcsolatban.

Tájékoztató

A házi bekötésekre vonatkozó tájékoztatót az alábbiakban olvashatja.

Szennyvíztisztító telep munkaterület átadása

Az elmúlt hetekben a szennyvíztisztító telep munkaterületének átadása is
megtörtént, így hamarosan ezen a területen is elkezdődhetnek a munkálatok.

Csatornahálózat munkaterület átadás

2014. április 25-én délelőtt a dobozi Polgármesteri Hivatalban megtörtént a csatornahálózat kivitelezéséhez kapcsolódó munkaterület átadás-átvétel.

Ünnepélyes keretek között nyitották meg a dobozi szennyvízberuházást

Hamarosan elkezdődnek a dobozi szennyvíztisztító rendszer munkálatai, jelentette be pénteken Simon István Tamás, a település polgármestere a projekt nyitórendezvényén. A beruházás összértéke 2.154.468.000 forint forint, amelynek 84,5 százalékát finanszírozzák az Európai Unió Kohéziós Alapjából.

Megtörtént a FIDIC mérnök kiválasztása

A Doboz Nagyközség csatornázása és szennyvíztisztításának kiépítése beruházás keretén, közbeszerzési eljárás során kiválasztották a résztvevő FIDIC mérnököt, aki a műszaki tartalom terv szerinti megvalósításáért felel. A feladatokat Dobozon a Grontmij Canar Kft. látja majd el.